Molitvene nakane

u Prostoru Duha

Tvoja molitvena nakana ovdje je, također, dobrodošla. Pošalji nam je na našu e-mail adresu.

Pozivamo te da, s vremenom na vrijeme, navratiš na ovu stranicu te se u svojoj molitvi sjetiš svih ovih nakana.

Pošalji svoju nakanu na: nakaneatprostorduhatočkahr

Nakane u ožujku '20

Prostor Duha - Novosti prijavi se!

26.veljače

Bože, blagoslovio i čuvaj moju obitelj.

I.B.

23.veljače

Gospodine molim te da se moj sin oslobodi duha ovisnosti i bluda.

A.

20.veljače

Bože moj, molim Te za moju kćer, budi milostiv, molim Te za milost majčinstva, blagoslovi nju i muža. Amen.

J.

20.veljače

U svoju nakanu stavljam bebu u trbuhu 36 tjedan, svoju R. Molim providnost u Gospodina i Majke Božije da se moja beba razvija normalno. Otkrivena joj je manja bedrena kost, tj. kraca noga. Molim Vas u Duhu molite za nju! Neka Gospodin nagradi trostruko.

T.

16.veljače

Dragi Isuse molim te pomozi mi u mojem očaju, samoći i besmislu života. Liječi moje unutarnje rane koje su velike i bolne. Molim te za moju obitelj u kojoj vlada psovka, mržnja i nerazumijevanje.

M.

9.veljače

Dragi Isuse, molim Te za zdravlje I. Isuse moj, čuvaj ga i daj mu snage. Neka njegovi nalazi ne upućuju na ono najgore. Molim sve vas koji čitate ovu nakanu da se pomolite za zdravlje jednog mladog čovjeka kod kojeg se sumnja na rak.

I.

9.veljače

Gospode molim te za milost i blagoslov za mog sina jedinca, da ne izgubi vjeru i da smogne snage položiti ispit zbog kojeg je već bio prekinuo studij, radio na određeno vrijeme pa se ponovo vratio studiranju. Sada se intenzivno muči skoro dvije godine, profesor je pretežak, a on gubi smisao svega, odlično odgovori najveći dio gradiva pa posustane na zadnjem malenom dijelu, što ga opet vrati na početak. Toliko je mladosti i energije uložio u studij koji je sad pri kraju, a ne može preskočiti ovu prepreku. Ja sam u mirovini, suprug vrlo skoro, a on nije našao svoj put. Pored svega ne mogu prestati vjerovati i svakodnevno prositi tebe Gospe, dobri Isuse i Duše Sveti za zagovor kod Gospodina da dotaknete i pokrenete njegov život!

V.

3.veljače

Hvaljen Isus i Marija! Zamolila bih da se pomolite za moga oca M. koji boluje od rijetke bolesti Richterov sindrom. Stavljam ga Oče u tvoje ruke, blagoslovi ga, blagoslovi sve terapije koje koristi, podaj mu snagu nositi križ. Ako je volja tvoja Oce proslavi se u njemu. Iskorjeni opačinu od bolesti. Molim te u Ime Isusa Krista, jer tebi je sve moguće, Oče! Hvala ti Oče!

G.N.

3.veljače

Hvaljen Isus i Marija! U molitvenu nakanu molim Vas da stavite moju malu R., mog M. i mene te situaciju u kojoj se nalazimo! Isue prosvijetli i progledaj, skini s nas ovaj teret i daj nam da duhovno ozdravimo i pokaži nam put! Ti si jedini put, istina i život! Amen.

T.

2.veljače

Bože, daj da uspijem upisati fakultet u Austriji. Blagoslovi L. i moju obitelj.

D.D.

1.veljače

Dragi Isuse, podaj mi snage, strpljivosti, mira, jaku vjeru i otvoreno srce, kako bih mogla izdržati sve izazove i iskušenja pred koja me stavljaš.

E.D.

Pošalji svoju nakanu na: nakaneatprostorduha.hr

Nakane u siječnju '20