Molitvene nakane

u Prostoru Duha

Tvoja molitvena nakana ovdje je, također, dobrodošla. Pošalji nam je na našu e-mail adresu.

Pozivamo te da, s vremenom na vrijeme, navratiš na ovu stranicu te se u svojoj molitvi sjetiš svih ovih nakana.

Pošalji svoju nakanu na: nakaneatprostorduhatočkahr

Nakane u kolovozu '17

Prostor Duha - Novosti prijavi se!

21. srpnja

Isuse moj, toliko je tuge i boli u mom srcu. Molim te, budi uz mene, daj mi snage i vjere. Usliši moju molitvu, blagoslovi moju obitelj, moju kćer da se uspije upisat na fakultet. Daj da moj suprug ostane uz mene i kćer da smo obitelj i da uspijem vratiti dugove. Isuse dragi volim te, trebam te, uđi u moje srce i blagoslovi mene, moju kćer i moga supruga.

S.N.

21. srpnja

LjDragi moj Isuse i Marijo, u velikoj sam potrebi, molim Vas učinite mi ovo ljeto blagoslovljeno sa dobrim ishodom situacije. Molim vas da mog brata prosvijetlite, naučite ga voljeti i poštivati obitelj. Molim vas za mog sina i kćer da nađu mir u svojoj kući. Molim vas za moje zdravlje i život jer toliko je tuge i boli u mom srcu. Molim vas budite uz mene dajte mi snagu kao što ste kroz ovaj moj trnoviti put u životu bili tu. Hvala vam na mojoj predivnoj djeci koja mi iz dana u dan daju snagu za život uz vašu pomoć. Molim vas i za mog muža prosvijetlite i njega i nek sva mržnja koja je u njemu ode.

T.

21. srpnja

Ljubljena moja sv. Obitelji, molim Vas za Vaš zagovor svet. Da Gospodin blagoslovi našu cijelu obitelj svojim milosrđem i blagoslovi sva naša nastojanja za dostojanstvenim životom i radom. Udijeli nam mir i tjelesno i duševno zdravlje. Hvala Ti Gospodine na predivnim danima s našom unukicom S. Zahvalna majka,baka i supruga,

J.

20. srpnja

Dragi Isuse dolazim k tebi jer nemogu doći do svog djeteta. Molim te pođi samnom u njegov stan i ostani sa njim. Molim te vrati ga vjeri i obitelji od koje ga djevojka odvraća. Milosrdni Isuse usliši molbu moga tužnog srca.

I.

19. srpnja

Dragi Bože, zahvaljujem Ti za milosti i blagoslov koji svakodnevno pružaš meni i mojoj obitelji. Bez Tebe davno bi se izgubili u metežu svakodnevnice. Molim te budi uz nas jer smo slabi, mlaki, neodgovorni. Molim te za milost obraćenja moje djece od kojeg su se odmetnuli. Daj im znak koji će prepoznati i slijediti na Tvom putu da ponovno mole, usnu i legnu sa znakom križa i zahvalnom molitvom Tebi. Neka bude volja Tvoja.

Đ.

10. srpnja

Milosrdni i svemogući Bože, primi moju molitvu: daj zdravlje i mir mojoj obitelji, otkloni od nas svako zlo, daj da na poslu napokon bude moja obitelj pošteđena maltretiranja, poštedi me straha i stresa od posla. Isuse, smiluj mi se po svom beskonačnom milosrđu, ne zaboravi me. Marijo, Majko Božja, zagovaraj me kod svog Sina! Kriste, smiluj mi se! Svemogući Bože, usliši me! Majko Božja, pomozi! Pomozi nam danas! Slava Bogu!

H.

9. srpnja

Da u molitvama tražim ono što je kralj David tražio. Pronicavo srce i ostalo. Isuse molim te driješi me spona i ukloni koprene sa mojih očiju, uma i očiju mog srca da te iskreno slavim.

I.Ć.

9. srpnja

Molim Te Bože za Duha slobode, ljubavi i radosti. Molim Te Bože ozdravi i blagoslovi mog brata i cijelu obitelj. Molim te Bože za cijelu obitelj K. spasi malu L.

V.

7. srpnja

Hvaljen Isus i Marija! Molim Vas ako bi se mogli pomoliti za spas braka, za suprugovo obraćenje, da ga napusti zlo, da se makne od ljubavnice i da mi se vrati, ako je to Božja volja. Hvala vam od srca!

K.B.

6. srpnja

Gospodine Isuse molim te za zdravlje mog nerođenog djeteta, da nalazi budu dobri. Čuvaj ga i zaštiti svojom Presvetom krvlju. Isuse uzdam se u Te!

I.R.

4. srpnja

Oče Nebeski,molim Te drži svoju desnicu nad mojim sinom dok odlučuje o upisu u srednju školu. Zaštiti njegove misli i postupke, odabire od zloga. Neka se izvrši Tvoja Sveta Volja za taj upis. Hvala Ti Gospodine.

G.

4. srpnja

Bože moj pomozi mi da ozdravim. Daj mi snagu da izdržim boriti se sa bolesti. Dragi Bože znam da će biti kako bude volja tvoja, a ja te molim da mi olakšaš boli i udjeliš milost da ozdravim. Hvala ti Bože za sve, tvoja vjerna sluškinja,

S.

Pošalji svoju nakanu na: nakaneatprostorduha.hr

Nakane u lipnju '17