Molitvene nakane

u Prostoru Duha

Tvoja molitvena nakana ovdje je, također, dobrodošla. Pošalji nam je na našu e-mail adresu.

Pozivamo te da, s vremenom na vrijeme, navratiš na ovu stranicu te se u svojoj molitvi sjetiš svih ovih nakana.

Pošalji svoju nakanu na: nakaneatprostorduhatočkahr

Nakane u rujnu '19

Prostor Duha - Novosti prijavi se!

23.kolovoza

Molim te Oče za dobru djevojku, koja će me voljeti i poštovati i koju ću ja voljeti i poštovati i s kojom ću osnovati obitelj Bogu na čast i slavu.

A.

23.kolovoza

Molim vas da molite na moju nakanu da moj sin M. uspije upisati željenu akademiju i steći zvanje policajca i samim tim olakša našu tešku životnu situaciju. Unaprijed zahvalna

majka

22.kolovoza

Molim vas pomolite se za mog brata D. i sestru D. da ozdrave. Molite dragog Isusa da ih ozdravi. Hvala i slava Isuse.

M.D.

21.kolovoza

Po zagovoru Presvetog Srca Isusova preporučujem u molitve svog dečka M. da Mu Bog podari snage na sudskom procesu te da pravda izdaje na vidjelo. Ti Gospodine znaš pravu istinu, molim te providi da se ona dokaže te da u miru nastavi živjeti. U ovu molitvu uključen njegovu obitelj te obitelj osobe koja mu neda mir te tu osobu. Hvala ti Gospodine što nas nikad ne ostavljaš, što nas ljubiš takvi kakvi jesmo. Daj da progledamo i čujemo srcem. U molitvu stavljam sve duše za koje nema tko moliti, svećenike, biskupe i časne sestre te sve koji se nalaze u ovakvoj situaciji.BB

T.

19.kolovoza

Draga Majčice Božja pomozi da izdržim sve ovo što me snađe. Molim da budem bolja osoba i iscijeli moje rane. Čuvaj moju djecu od svih zla i da polože ispite. Neka bude volja tvoja. Hvala i slava Ti Isuse, milosrđe moje!

S.N.

18.kolovoza

Molim te Bože za duhovno i tjelesno zdravlje majke, sestre i mene koji se liječim na psihijatriji 24 godine da me vodiš snagom Duha i božjega blagoslova. Daj mi milost da dođem do savršene punine vječnoga spasenja. Amen!

V.

16.kolovoza

Pomolimo se za zdravlje djeteta kojeg nosim u sebi i za sretan porod. Hvala Oče

I.B.

Pošalji svoju nakanu na: nakaneatprostorduha.hr

Nakane u srpnju '19