Molitvene nakane

u Prostoru Duha

Tvoja molitvena nakana ovdje je, također, dobrodošla. Pošalji nam je na našu e-mail adresu.

Pozivamo te da, s vremenom na vrijeme, navratiš na ovu stranicu te se u svojoj molitvi sjetiš svih ovih nakana.

Pošalji svoju nakanu na: nakaneatprostorduhatočkahr

Nakane u listopadu '19

Prostor Duha - Novosti prijavi se!

24.rujna

Isuse moj, uzdam se u Tebe!

I.Č.

16.rujna

Dragi Bože, molim te za siguran dom mene i mog malog djeteta, te za sposobnost i sigurnost poslova i prihoda kojima nas uzdržavam. Molim te uzmi moje brige da se mogu smijati sa svojim malim djetetom. Hvala

A.

12.rujna

Bože moj, molim te dopusti da moja prijateljica V. bude operirana. Već duže vrijeme trpi nesnose bolove i nema lijeka da joj olakša sve boli koje trpi iz dana u dan. Molim te budi milostiv s njom, ti znaš koliko boli i patnje je doživila od samog rođenja pa do danas. Dopusti što prije da se desi potrebna operacija. I vrati nam je što prije na posao jer je ona naša radost i naša dobra duša. Hvala ti Bože naš!

K.G.

9.rujna

Molim te dragi Bože da se moja prijateljica B. zaposli.

S.B.

4.rujna

Molim za milost otvorenog srca i iskrena kajanja jer bez Božje milosti i Marijina zagovora ovo neću preživjeti. Oprosti mi Gospodine što sam dozvolila da dođe do ovoga, ali te prije svega molim, daj da oprostim sama sebi. Daj mi snage da opet vjerujem i oslobodi me te tvrdoće. Molim Te za čudo jer Ti si velik. Pomozi mi da se promijenim.

K.

2.rujna

Molim vas pomolite se za mog brata Lj. da prestane piti. Hvala vam i Bog vas blagoslovio.

M.D.

2.rujna

Oče moj, molim te, budi uz nas u ovim teškim trenucima kad trpimo strah prijetnje i posljedice nepravde, ljudske pohlepe i ovrha nad životom naše obitelji. Tvoja pravda i pravda ovoga svijeta nisu iste. Trpimo stoječki u vjeri da okrećeš sve na dobro nama koji se jedino u tebe uzdamo. Budi naš odvjetnik i spasitelj. Znaš sve naše postupke i misli. Oče naš dopusti da se umorni oslonimo na tvoje rame.

tvoja djeca

Pošalji svoju nakanu na: nakaneatprostorduha.hr

Nakane u kolovozu '19