Molitvene nakane

u Prostoru Duha

Tvoja molitvena nakana ovdje je, također, dobrodošla. Pošalji nam je na našu e-mail adresu.

Pozivamo te da, s vremenom na vrijeme, navratiš na ovu stranicu te se u svojoj molitvi sjetiš svih ovih nakana.

Pošalji svoju nakanu na: nakaneatprostorduhatočkahr

Nakane u listopadu '20

Prostor Duha - Novosti prijavi se!

30.rujna

Sutra malog L. čeka teska operacija. Ima tumor na prsima, molimo Gospodina da sve dobro prođe i pomolimo se za njega i njegove roditelje da izdrže!

T.T.

24.rujna

Hvala ti dragi Bože za sve što si učinio i činiš za mene i moju obitelj.

M.T.

16.rujna

Molim svakoga tko može izmolit za moje odravljenje u duhu, duši i tjelu. Posebno za fizičko ozdravljenje želuca, maternice, mjehura i neurološka oboljenja. Samo da me spomenete kod Gospodina. Blagoslov Gospodnji želim svima. Hvala od sveg srca!

I.Ž.

11.rujna

Bože moj svemogući, prikazujem ti svoga muža i sve njegove slabosti, a napose njegovu ovisnost o alkoholu. Usrdno Te molim za njegovo obraćenje. Molim i za ljubav koja će mi pomoći da ustrajem da mu pomognem i da sve to prebrodimo zajedno s Tvojom pomoći. Hvala svoj braći i sestrama koji mole na ove nakane, neka ih sve dragi Bog blagoslovi i čuva.

J.

10.rujna

M. (7 g), teško je bolesna malena, tumor, sada ide u Prag na još jednu operaciju. Roditelji mole da se uključi u molitvu; doktori nisu optimistični. Jedna bebica koja je nakon puunoooo godina stigla prirodnim putem, molim Vas staviti u molitvu. 🙏❤️ Bb

T.T.

9.rujna

Dragi Bože i Isuse, pomozi meni i mami u duhovnom, duševnom, emotivnom i financijskom pogledu da budemo zaštićene od zla, demona i sotone. Da nas Bog očuva od svakog zla. Pomolite se molim Vas i za moju baku, koja je na Nebu i nedavno je otišla tamo. Bila mi je velika utjeha i odgojila me. Bože pomozi mi u boli srca moga. Ne mogu ga preboljeti. Ozdravi mi molim te taj odnos. Bože budi mi u pomoći u budućim poslovima koje ću raditi. Očuvaj mi psihu i dovedi Duha Svetoga da zaštiti mene i mog prijatelja A. kojem je jako teško. Isuse, budi nam u pomoći! Svi svetci čuvajte mene i moje voljene te pomozite da dobro pobijedi. Amen. Bog s nama.

I.T.

7.rujna

Bože Duše Sveti, molim te da se svojim neizrecivim uzdisajima zauzimaš se za nas kod Boga Oca. Amen.

Z.I.

Pošalji svoju nakanu na: nakaneatprostorduha.hr

Nakane u kolovozu '20