Molitvene nakane

u Prostoru Duha

Tvoja molitvena nakana ovdje je, također, dobrodošla. Pošalji nam je na našu e-mail adresu.

Pozivamo te da, s vremenom na vrijeme, navratiš na ovu stranicu te se u svojoj molitvi sjetiš svih ovih nakana.

Pošalji svoju nakanu na: nakaneatprostorduhatočkahr

Nakane u studeni '20

Prostor Duha - Novosti prijavi se!

29.listopada

Dragi Isuse i moja majko Marijo, daj mi mir u duši. Molim te za moju obitelj i moje zdravlje! Amen.

I.H.

28.listopada

Hvaljen Isus i Marija. U nakanu stavljam djecu L., L. i R.. Gospodine, zaštiti ih od svih bolesti, pomozi L. oko alergija, svih duhovnih smetnji, svega što ih pritišće i čini nesretnim. Pomozi R. oko stanja sindrom down da nema popratnih bolesti. Daj im život pun ljubavi Tvoje i takve ljude oko njih. Molim te pomozi da budemo svi zajedno zbog te djece i da bude mir. Neka znaju pojam obitelji a obitelji nema ako Ti nisi na prvom mjestu. Molim te da mi stariji pređemo preko svega, a da Isus djeci da mir, ljubav, osjećaj pripadnosti, da nemaju osjećaj odbačenosti i manje voljenosti. Molim te da svi budemo u tvom Duhu, svatko tko brine o ovoj djeci. Bb

T.T.

11.listopada

Milosrdni Isuse, molim te iscijeli sve rane moje duše i duha i sva moja bolna sjećanja. Udijeli mi,molim te potpuno ozdravljenje od raka. Hvala ti Isuse.

D.L.

10.listopada

Draga Majčice Božja i dragi nas Isuse, pomozi da izdržim sve ovo što me snađe. Molim da budem bolja osoba i iscijeli moje rane. Čuvaj moju djecu od svih zala. Cuvaj cijeli svijet da bude zdrav, da prestanu bolestine . Ocijeli nam rane nase kako na tijelu tako i u dusi nasoj. Neka bude volja tvoja. Hvala i slava Ti Isuse, milosrđe moje!

N.S.

7.listopada

Molim te dragi Bože spasi mi život daj mi snage mira i radosti da sa svojom obitelji proživim život.ti znaš moje patnje i boli molim te spasi me .čuješ li moj vapaj duše.molim te draga Gospe dragi Isuse i dragi Bože .dajte mi normalan život i mir u duši i zdravlje psihe.dajte mi radost i veselje po vašoj volji.Amen.

I.R.

5.listopada.

Isuse, uzdam se u Tebe! Moj Isuse, milosrđe.

Z.I.

Pošalji svoju nakanu na: nakaneatprostorduha.hr

Nakane u rujan '20